Hyttemesterskapet


Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset
På søndag var det duket for hyttemesterskapet 2016. Med andre ord, jeg og en finfin gjeng reiste ut til Medisinerhytten for å feire bursdag til en i gjengen! Og glad som hun er i leker ble det selvfølgelig ingen hyttebursdag uten hyttemesterskap. Jeg tror det er det vittigste og mest kreative mesterskapet jeg noen gang har delt i. Alt i alt ble det en ganske så finfin avslutning på helgen!

Se mot nord


I helgen har jeg vært lengre nord enn noen ganger før. Jeg hoppet på flyet til Bodø, og så videre på toget til Lønsdal i Nordland. Det var nemlig duket for landsmøte med DNT Ung!

Fredagen dro vi på skitur og prøvde oss på isfiske (uten hell).

Siden det ikke ble fisk, fikk det heller bli litt ekstra bålkos ute på vannet.

Og siden vi heller ikke hadde pølser med oss, fant vi pinner nok til å grille både rundstykker og skiver fra nistepakkene. Det var ti ganger diggere enn å spise et kaldt rundstykke i kulden.

Turen ble avsluttet med airboardkjøring, med litt knall og fall og store smil!

Lørdagen gikk til selve landsmøtet, etterfulgt av gallamiddag, "intime" stunder i badestampen, og masse masse kortspill ++

Søndag sto oppmerksomhetstrening (typ. yoga, meditering, m.m.) og hundekjøring (!!) på programmet. Men det ble ingen av delene. Vi fikk i hvert fall sett og kost med de supersøte huskyene før avreise (p.s. takk for all gjørmen dere merket oss med hver gang dere la labben oppå fanget eller brystet vårt)


Takk for meg Nord-Norge! Ses til sommeren (:

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016


Jente, 19 år, Bergen
gratisdesign av Tonjemthits