sommer, sol og vannski

♡ ♡ ♡
Nå kjenner jeg at ferien har begynt for fullt. Sommeren blir aldri helt den samme uten en tur på hytten. Stor frokost, god mat, mye besøk og godt selskap, vannski, solnedganger, soloppganger, sjø, båttur m.m. er bare en liten beskrivelse av uken så langt. Vi har til og med fått oss hengekøyer, i flertall! Åh, det er så deilig å slappe av i de... Her ute finnes det også seler, vi så nemlig en da vi rodde ut for å ta bilder av solnedgangen. Nå har jeg bare to uker igjen av sommerferien før jeg skal begynne på medisin (!!), jeg får prøve å nyte det jeg har igjen av ferie...

Hvordan er din sommer?

 

5 kommentarer

Kat

25.07.2015 kl.12:54

Håper du koser deg resten av sommeren og lykke til med studiene :)

Camilla

25.07.2015 kl.13:16

Så herlige sommerbilder! Sommeren i Trondheim har vært veldig dårlig så har ikke fått nytet ferien som jeg ønsket enda.... Kos deg videre og lykke til med studiene :)

Anette

25.07.2015 kl.14:55

så koselige bilder:)

Ha en riktig fin lørdag <3

Lise

26.07.2015 kl.21:01

åh, det ser helt supert ut! du er heldig som får litt ekte sommervær da, her er det dårlig med det. og medisin til høsten høres spennende ut, hvor er det du skal? vurderer det selv til neste høst :)

Aninsope

26.07.2015 kl.21:51

Lise: hehe, det er uheldigvis ikke så mye fint vær nå.. det har vært regn og overskyet omtrent hele helgen :( ang. medisin, så skal jeg studere på UiB! Har hørt det er veldig bra der og godt miljø, så kan sikkert oppdatere deg litt mer på hvordan det er når jeg faktisk har begynt!

Skriv en ny kommentarJente, 18 år, Bergen

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡